Voorzitter: Jan C. Berger

Jan C Berger is ruim 35 jaar werkzaam in Fashion Retail. Hij was van 1996 – 2006 CEO van Magazijn de Bijenkorf. Sinds 2006 is hij Retail Consultant met activiteiten in Nederland, Zwitserland, Marokko en China.

Van 2006 tot 2008 was hij actief betrokken bij de start en de exploitatie van Shin Kong Place Beijing, met 100.000 m2 het grootste Premium Warenhuis ter wereld. Van 2007- 2012 was hij Vice President van Charles Vögele Zwitserland. Naast het voorzitterschap van de Meester Koetsier Foundation is hij actief als commissaris en bestuurslid binnen de sector mode, onderwijs en cultuur.

Bestuurslid: Mariette Hoitink

Mariette Hoitink studeerde in 1989 af aan ArtEZ  in de richting Fashion Design. Zij vervulde management posities op creatief en commercieel vlak binnen diverse brand- en retailorganisaties.Zij is sinds 1997 directeur/eigenaar van HTNK Fashion recruitment & consultancy. HTNK werkt wereldwijd en bemiddelt en adviseert tussen creatieve en commerciële modeprofessionals en brands, retailers, inkoopcombinaties, private labelbedrijven, weverijen en fabrikanten binnen de mode industrie. Hiernaast initieert en ondersteunt Hoitink met HTNK projecten op lokaal en internationaal niveau die een bijdrage leveren aan talent-ontwikkeling, vakmanschap, innovatie en duurzaamheid en een brug slaan tussen educatie, overheid, het bedrijfsleven en de consument en is zij actief in diverse advies- en selectiecommissies.

Secretaris: Han Bekke

Han Bekke is erevoorzitter van MODINT, ondernemersorganisatie voor mode, interieur, tapijt en textiel. Bij MODINT zijn ca. 400 leveranciers van kleding, textiel en interieurtextiel aangesloten met een gezamenlijke omzet van ca. € 8 miljard, waarvan 50% wordt geëxporteerd.
Han is tevens voorzitter van de International Apparel Federation, de mondiale organisatie voor de kledingindustrie.

Penningmeester: Joep van Straaten

Joep van Straaten heeft ruim 25 jaar ervaring in de modebranche. Eerst als CFO van Cofex B.V. die onder andere het modemerk Bad Boys exploiteerde en sinds 1994 als directielid van de McGregor Fashion Group. Gestart in de functie van CFO, was hij vanaf 2006 als COO operationeel eindverantwoordelijk en nauw betrokken bij alle divisies en buitenlandse vestigingen. McGregor en Gaastra zijn verkrijgbaar in meer dan 3000 multi-brand stores, 265 shop in the shops en in meer dan 120 eigen winkels. In 2014 heeft hij als mede eigenaar een overstap gemaakt naar Solutions Center B.V., een zorgaanbieder in de verslavingszorg. Sinds augustus 2015 doet Joep van Straaten interim projecten binnen de modebranche.